Foglalás

Foglalj nálunk közvetlenül és tapasztald meg személyesen vendéglátásunkat!

Foglalj szállást itt az oldalon!

Foglalhatsz telefonon a +36 20 94 59 464 számon, vagy az alábbi üzenetküldő kitöltésével!

A foglalás minden esetben csak írásos visszaigazolás után érvényes.

“Hisszük, hogy jó úton járunk és reméljük, hogy ebben látogatóinknál is visszaigazolást nyerünk. Reméljük alkalmuk lesz megtapasztalni a hely nyugalmát, érezni a természet közelségét, élvezni a kis pincékre jellemző családias hangulatot.”

Ezt írták rólunk mások...

5/5
“A szállás adó hölgy végtelenül kedves volt és segítőkész. Megértő és türelmes volt akkor is, mikor az utalással problémáim akadtak. A szállás csodás helyen van, és a képek korrektül visszaadják az ottaniakat. Nagyon jól felszerelt konyhai eszközökből, tiszta volt minden. Tudtunk grillezni is, csend volt és a szomszéd kutyus nagyon a szívünkhöz nőtt:) Mindenkinek bátran ajánlom, ha kikapcsolódni vágynak. Szívesen választjuk mi is legközelebb.”​
5/5
“Nagyon örültünk, hogy egy ilyen csendes, békés, természetközeli szállást találtunk ezen a gyönyörű vidéken. A szállásadók rendkívül kedvesek, segítőkészek. Nagyon jól éreztük magunkat, visszavágyunk akár hosszabb időre is, a környéken rengeteg a látnivaló és a sportolási lehetőség.”
5/5
“Az apartmanok maximálisan felszereltek (a bornyitótól, a kávéfőzőn és kapszulán át, a nyársakig van minden). A tulajdonos kedves, segítőkész, programot is ajánlott számunkra. A szálást némileg 10 óra hagytuk el nem sokkal (ennyi embernek hosszú idő a pakolás), de nem volt gond belőle.”​
5/5
“Gyakorlatilag minden. Nyugodt, csendes, békés hely. Senki nem zavarja a nyugalmat, pihenést. Tisztaság, rend és nagyon hangulatos kis ház fogadott. Felszerelt kis házikó, minden, amire szüksége van az embernek, az megtalálható. Szilvesztert töltöttük itt, aki nem akarja a tűzijátékot, petárdázást hallgatni, azoknak egy tökéletes hely. Hatalmas rendezett kert van. Én csak ajánlani tudom!!!!!”

Wéber Családi Pince &
Szőlőskert Vendégház

Családias pincénk a Neszmélyi borvidék egyik különleges adottságú településén, Tata mellett Bajon található. Minden vendégünket szívesen várjuk nálunk!